⚠️

Usuń konto ParkWise

Trwałe usunięcie konta i powiązanych danych
Ta operacja jest nieodwracalna. Po usunięciu konta:
  • Twój login, email, hasło i profil zostaną trwale usunięte
  • Twoje oceny parkingów zostaną usunięte
  • Dodane przez Ciebie parkingi, zdjęcia i komentarze pozostaną w serwisie jako anonimowe (bez powiązania z Twoim kontem)
  • Tej operacji nie można cofnąć